Мени

Kolpa san

Aida

Исчисти

Вградената када за капење со едноставни, но внимателни дизајнирани линии, ве опушта дури со три варијанти на системи за масажа:

 • Систем за масажа на вода
 • Систем за масажа на вода и воздух
 • Систем за витална масажа

ОПЦИИ

 • Хромотерапија
 • Достапно со или без облога
 • Можност за инсталирање на систем за масажа
 • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање
 • Можност за поставување седиште
 • Можност за поставување на арматури со рачка за туширање и комплет за полнење / празнење
 • Перница

ФОРМА

 • Правоаголна

Дополнителни информации

Димензии

, ,

Облога и подножје

Со облога и подожје, Без облога и подножје

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk