Мени

Herz-unitas

Elite 103/1107 чешма за кујна

Шифра: 103

Исчисти

Чешма за кујна од серијата Elite,прозведена од словенскиот бренд Unitas.

  • со две и со три црева
  • Гаранција: 6 години

Дополнителни информации

Модел

,

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk