Мени

Herz-unitas

Elite e21 арматура за кујна

Шифра: 902719

7,600.00МКД

1 на залиха (може да се нарача)

Има на залиха

Кујнска чешма произведена од словенскиот бренд Унитас со две црева.

Шифра: 00105

Гаранција: 6 години

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk