Мени

Herz-unitas

Elite e24 -00120 чешма за кујна

Шифра: 905395

7,870.00МКД

2 на залиха

Има на залиха

Чешма за кујна од серијата Elite e24 произведена од словенскиот бренд Unitas.

  • со две црева / наменето за централно поврзување или со нискомонтажен бојлер Ariston.
  • црното црево е флексибилно (се превиткува)
  • шифра: 00120
  • Гаранција: 6 години

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk