Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

BLANCHE

Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.
Изберете огледало што одговара на вашите потреби и вашиот естетски стил.
За највисоко ниво на удобност, Blanche овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.

Мебелот Blanche е достапен во бела, антрацитна боја и боја на кашмир.

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk