Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

DONNA

За највисоко ниво на удобност, Donaa овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.
Функционалност во служба на вашиот комфор. Вратите се отвораат на допир со мал притисок, без дополнителни рачки, давајќи и на бањата модерен и елегантен дизајн.

Мебелот за бања на Дона го следи традиционалниот стил на вечна комбинација на бои што совршено се прилагодува на секој модерен ентериер.

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk