Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

EVELIN

За највисоко ниво на удобност, Evelin овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Полиците, шкафовите и фиоките ќе се погрижат сè да биде точно таму каде што треба.
Безбедна и сигурна електрична инсталација е клучен елемент на секоја бања. Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Мебелот Evelin е достапен во бела боја, во комбинација со сива и антрацит, и сива и дабова боја.

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk