Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

IMAN

Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.
За највисоко ниво на удобност, Iman овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Засиленa иверки со бела боја или боја на антрацит, надополнета со стаклени полици.

Елементите се достапни во лакирана бела боја или антрацит со висок сјај.

Showing all 3 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk