Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Grohe

1 Bau System 26699000

23,260.00МКД

19 на залиха

Има на залиха

Надграден туш систем од серијата Bau System, произведен од германскиот бренд Grohe.

 

 • Интегрирана температура GROHE SafeStop Plus со Копче за безбедност GROHE SafeStop на 38 ° C
 • GROHE SafeStop Plus интегрирана температура ограничувач на максимум 50°C
 • GROHE EcoJoy 9,5 l/min ограничувач на проток
 • минимална брзина на проток 7 l/min.
 • Компактен кертриџ GROHE TurboStat со восок термоелемент
 • GROHE StarLight хромирана завршница
 • SpeedClean систем против бигор

 

Тушот се состои од :

 • термостатска батерија
 • туш капа Tempesta 210 со агол на ротација ± 15°
 • туш рачка Tempesta 100
 • Црево Relexaflex 1750 mm 1/2″ x 1/2″ (28 154)

 

Должина: 209,00 мм
Ширина: 94,00 мм
Висина: 236,00 мм
Тежина: 6,11 кг

 

 

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk