Мени

Herz-unitas

16207 украсен сифон за мијалник

Шифра: 901201

1,940.00МКД

35 на залиха

Има на залиха

Сифон за мијалник G 1 1/4 произведен од словенскиот бренд Herz-Unitas.

  • сјајно елоксирана хромирана завршница

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk