Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

RE.SOURCE НА REHAU – ЧЕШМА ШТО НУДИ МНОГУ ПОВЕЌЕ

Во секојдневието внимаваме на прехранбените производи кои ги купуваме да имаат највисок квалитет. Зошто би отстапувале од тоа кај водата за пиење? Со RE.SOURCE чешмата може да очекувате повеќе од водата за пиење.

Иновативна, паметна и модерно дизајнирана чешма со вграден филтер. 

Оваа чешма е специјалист за полимери, има високо ефикасен систем за филтрирање на водата задржувајќи го хлорот и металните елементи, а важните минерали и понатаму се задржуваат во водата.

Со допир на само едно копче добивате неколку варијанти. Имате можност за филтрирана, ладна, вриена/жешка вода или пак газирана вода.

Добивате чиста и филтрирана вода од вашата чешма без додавање на дополнителни филтри.
RE.SOURCE  чешмата се контролира премногу лесно преку екран на допир.

Одберете квалитет и уживајте во практичноста што оваа чешма ви ја нуди!

Поврзани производи

20% попуст

Grohe

5,800.00МКД 4,640.00МКД

23328000 BauEdge чешма за мијалник

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk